Т: +359 56 840005 | М: +359 888 402020

Борго Сан Феличе, Тоскана

Борго Сан Феличе, Тоскана

Вълнуваща  Тоскана

Хотел Борго Сан Феличе е магически оазис,в който можете да усетите истинския дух на Тоскана.

Намира се в известната местност Кианти, едно чудесно кътче, където гостите могат да очакват топло посрещане и най – високо ниво на обслужване. В Сан Борго ще откриете  Кианти в най- очарователната му светлина – безкрайни редици от лозя и гори до края на хоризонта. Сан Феличе е община в Castelnuovo Berardenga, разположена в южната част на Кианти на 20 км от Сиена. Местоположението му е идеално за екскурзии до Сан Джимиано и Волтера, Флоренция, Арецо, Монталчино.

Хотелът разполага с 28 стаи и 15 апартамента. Всяка стая е обзаведена от ръчно изработени мебели и материи. Резултатът  е невероятна атмосфера, която обгръща гостите още с пристигането им. Стаите на хотела са  топли и уютни, изпълнени с духа на Тоскана. Някои от тях са в старата част на двореца принадлежал някога на маркиз Тажа, докато други са в различни къщи около площад „ Сан Феличе”.

Ресторантът The Poggio Poco включва в менюто си много местни кулинарни изкушения. Главният готвач Luca Lodovici, обича ароматите на Кианти, вкусовете  на Тоскана и автентични рецепти. Към всичко това прибавете  богатата винена листа и приятна атмосфера на ресторанта.

Винарски изби

В близост до Борго Сан Феличе се намира малка ферма, едно от най – важните места в района. Сан Феличе и неговите 140 хектара лозя, добри вина и други видове грозде са туптящото сърце на този магически и трудолюбив регион. Да живеете в Сан Феличе дори и за кратък период, означава да изживеете едно автентично преживяване съставено от ароматите на реколтата, на винарската изба, маслините, на истинския живот на Кианти.

Гостите които отсядат в Борго Сан Феличе, могат да резервират екскурзия до винарната и да научат всички тайни за качественото производство на вино. Посещенията включват обиколка на избата и дегустации на вино.

Дейности: Хотелът разполага с уелнес център, тенис корт, басейн, готварско училище и посещение на винарските изби.

В непосредствена близост може да се възползвате от конната база за езда, пешеходни турове и разходки до местни лозя, пазаруване в модни бутици и магазини, както и културни посещения. На около час път с кола има голф игрища.

 

Борго Сан Феличе е част от реномираната верига Relais & Châteaux, ексклузивна колекция от 520 от най- добрите бутикови хотела в света. 

За запитвания и резервации: sales@kiaratravel.com

Tags: , , , , , ,