Т: +359 56 840005 | М: +359 888 402020

Хавай

Хавай

Пътуване до четирите най – красиви Хавайски островa Oahu, Kauai, Kona, Maui. Рай за сърфистите, мечтана дестинация за сватбени пътешествия, както и за любителите на голф, приключения, екзотична кухня, древна култура.

1 ден Остров Oahu и Waikiki Beach Добре дошли в Хавай! При пристагането си на международното летище в Хонолулу, ще бъдете посрещнати с традиционното хавайско цвете лей и ще бъдете настанени в хотел Miramar в Уайкики, разположен в самия цнетър на Уайкики. Свободно време.

2 ден Свободен ден за опознаване на Хавай.

3 ден Оаху. Закуска. Полудневен тур на град Хонолулу и Аризона Мемориъл, една от забележителностите на остров Оаху. Свободна вечер.

4 ден Кауай, Островът на градините Този следобед ще имате полет до Лихуе, Кауай и красивият „Остров на градините”. След пристигане, ще бъдете настанени в Kauai Beach Resort Hotel.

5 ден остров Кауай Екскурзия до най- западната точна на острова, каньонът Waimea, „Големият Тихоокеанкси Каньон”, с гледки по пътя към Menehune Fishpond, Spouting Horn, долината Hanapepe и мястото, където за пръв път е акостирал Капитан Кук.

6 ден Кона, Хавай Сутрешно заминаване от хотела за летище Lihue за кратък полет до град Кона на Големия остров на Хавай, където ще Ви чака Вашият гид, за да ви настани в хотел King Kamehameha’s Kona Beach Hotel. Разположен в покрайнините на Кайлуа вилидж и с многобройните си магазини, ще пристигнете на време, за да се разходите до круизното пристанище и да се насладите на Marlin и Sailfish.

7 ден Свободен ден, в който можете да се насладите на неповторимите плажове на острова.

8 ден Остров Хавай и Вулканите Целодневна екскурзия на „Големият остров” на Хавай. Вашите шофьор и екскурзовод ще Ви разведат през кафеените ферми на Кона, плантациите с макадамия и до Националния Парк на Вулканите, където ще видите новообразувана лава, върхове на изригвания и ще научите как са се появили островите.

9 ден Мауи, Островът на Долините След спокойна сутрин в Кайлуа, Кона, отпътуване за Мауи. При пристигането Ви на „Островът на Долините”, Вашият шофьор ще Ви посрещне и настани в  Kaanapali Beach Hotel, пътувайки по впечатляващият планински път на Западен Мауи.

10 ден Остров Мауи Heavenly Hana – целодневен приключенски тур

11 ден Край на програмата. Отпътуване от островите или възможност за удължаване на престоя в Мауи, Оаху или друг от островите.

 Цена:

Посочените цени са в USD:

На човек, настанен в двойна стая       $ 2,868

Дете (до 17 години)                               $ 1,898

 

Дати: От 04 януари 2017 – 15 декември 2017

Цената включва:

Традиционно посрещане в Оаху

Всички вътрешни полети по програмата:

Полет Хонолулу – Лихуе / Полет Лихуе – Кона / Полет Кона – Кахулуй

Трансфери летище – хотел – летище на всеки един от островите

10 нощувки със закуски  (хотелите по програмата са описани по- долу)

Панорамна обиколка на Хонолулу и Аризона Мемориъл

Екскурзия до каньонът Waimea

Целодневна екскурзия „Остров Хавай и Вулканите”

Heavenly Hana – целодневен приключенски тур

Хотели:

Oahu – Miramar at Waikiki – Malama Superior with full American Breakfast Buffet – (3 Nights)

Kauai – Kauai Beach Resort Mountain/Garden view with full American Breakfast (2 Nights)

Hawaii – King Kamehameha’s Kona Beach Hotel standard with full American Breakfast (3 Nights)

Maui – Kaanapali Beach Hotel Garden View with full American Breakfast (2 Nights)

Всеки хотел или екскурзия подлежат на потвърждение при резервация.

В случай, че определен хотел или категория не са налични за съответните дати, ще Ви бъдат предложени алтернативни варианти.

Клиентите могат да удължат програмата си на всеки от островите.

Цената не включва:

Самолетен билет София – Хонолулу – София. Цените на полетите зависят от избраните дати на пътуване и наличностите на авиокомпаните. 

 

За допълнителна информация и резервации: sales@kiaratravel.com

Tags: , , , ,