Scroll Top

Дестинации

favicon

Светът е най- интересната книга! Пътувайте с нас и ще опознаете нови места,  ще се докоснете до непознати култури, ще се вдъхновите от страстта, бликаща от страниците й!

ЦЕНТРАЛНА И
ЮЖНА АМЕРИКА

Централна и Южна Америка

Пътуването е страст! В Централна и Южна Америка тя се усеща във въздуха, в природата, в хората и тропическата страст, с която дишат! Ние я познаваме и ще ви я покажем!

Тропически рай, в който всички пътища водят до водопади, вулкани, кратерни езера или девствени плажове, заобиколени от джунгла. Вулканичен, красив, богат и непознат, континентът е една пъстроцветна мозайка от различни култури, традиции и обичаи.

По пътя си ще срещнете колоритни хора с разнообразни обичаи, интересна кухня, прекрасни фестивали, изключителни археологически обекти, невероятни светилища и дълга забележителна история.

Пътувайте с нас и опознайте Културата и хората, красиви като самият континент!

КАРИБИ

Кариби

Кариби са вечно целунати от слънцето, там, където страстта ви увлича сред перлено – белите плажове сред гори от кокосови палми, невероятните коралови рифове, живописните пейзажи и самобитната култура.

Тук можете да откриете някои от най-ексклузивните дестинации за почивка в света.

 

ЕВРОПА

потопете се в Очарованието на стария континент

Люлка на цивилизации, вечно вдъхновение на творци, Европа вдъхновява и нас да я опознаваме и да преотриваме очарованието й!

ИНДИЙСКИ
ОКЕАН

Спиращ дъха рай, съставен от цветна мозайка от острови, обримчени с райски плажове на Индийския океан, тюркоазени води, екзотични риби във всички цветове на дъгата, които плуват около вас. Екзотични острови, подводни светове и някои от най- ексклузивните хотели в света!

Вие мечтаете за рая. Ние вече го познаваме!

АЗИЯ

Открийте неподправеният чар на Азия

Като най-населения континент в света, Азия има много интересни и разнообразни места които може да Ви предложи, за да прекарате една незабравима ваканция. Континента има невероятно биоразнообразие на животни и растения, като снежните леопард тя е била сцената на възхода и падането на едни от най-големите цивилизации и империи, съществували на Земята. Тук е също и родното място на различни религии,  които спокойно съжителстват заедно. Всичко това превръща Азия в едно пъстро и интересно място, което определено има с какво да завладее сърцето Ви.

АФРИКА

АФРИКА

Африка ни очарова от богатите си на екзотични диви животни равнини до плодородните си лозя. Представете си да се носите в балон над редуващите се равнини на Maasai Mara по залез или да се любувате на цветната серенада на небето със заровени в златния пясък пръсти, гледайки спокойните води на Занзибар. Независимо дали мечтата Ви е да плавате с кану в забързаните води на Ботсвана, да се гмуркате в признатите като добрите места в света Кейп Таун или да наблюдавате в захлас милиони диви зверове в Серенгети, ние ще сбъднем мечтата Ви!

bg_BGBulgarian