Scroll Top

Речен круиз Андалусия

favicon

Андалусия, най- южната област в Испания, се отличава със специфичната си култура, архитектура, съхранила духа на маврите  и кулинарни традиции. Андалусия е родината на фламенкото и коридата.

01 Ден Севиля

Посрещане на борда на кораба от 5.00p.m. Представяне на екипажа и коктейл за Добре дошли.

02 Ден Севиля – Кадис

Закуска на борда. Пешеходна обиколка на Севиля. Изкуството и очарованието са оставили своите отпечатъци в Севиля, „градът на светлината”. Връщане на борда в 1.00pm. и отплаване, Обяд на борда.  Докато плавате по великата река на арабите, ще се насладите на неповторимата природа. Плаване покрай Donana park, защитен от UNESCO природен резерват и Sanlucar de Barrameda. Пристигане в Кадис вечерта. Вечеря на борда. За да бъде вечерта Ви перфектна, ще бъдете придружени за вечерна обиколка на Кадис. Построен на скала и заобиколен от всички страни от море, този крепостен град е свързан със сушата единствено чрез тясна пясъчна ивица.

03 Ден Кадис – Пуерто Санта Мария

Закуска на борда. Пешеходна обиколка на Кадис, град, който ще Ви изненада с богатите си култура и история. Обяд на борда. Оплаване за El Puerto de Santa Maria. Пристигане около 3.00pm. Екскурзия до Херес, столица на виното и конете, градът, в който се заражда на фламенкото. Панорамната обиколка ще Ви даде възможност да видите Alcazar и катедралата. Обиколката Ви ще продължи с посещение на  “ganadería” (ранчо за отглеждане на бикове), възможност да научите повече за този жив символ на испанската култура.  Връщане на борда. Тематична Испанска вечеря.

04 Ден Пуерто Санта Мария  – Севиля

Закуска на борда. Посещение на известна винарска изба, където ще опознаете тайните на уникалните вина “Manzanilla”. Дегустация на вина. След което конна демонстрация ще Ви отведе в сърцето една съвсем различна традиция. Обяд на борда и отплаване за Севиля. Вечеря на борда.

05 Ден Севиля – Гранада – Севиля

След закуска на борда, отпътуване за екскурзия до Гранада. Обиколка с екскурзовод на града. Заобиколен от впечатляващата планинска Sierra Nevada, Гранада, известен с неповторимата си атмосфера, е построен на три хълма: Albaicin, Sacromonte и Alhambra. Този величествен и зелен град дължи славата си също така на наследсвото от Маврите. Най- вече Alhambra. Ще разгледате Alhambra, дворец от „хиляда и една нощ”, Generalife, кралската лятна резиденция. Обяд в ресторант в Гранада. Свободно време в Гранада. Следоед връщане в Севиля. Вечеря на борда.

06 Ден Севиля

Закуска на борда. Отпътуване за екскурзия до природен резерват, тур с горски водач.  Следва посещение на фабрика за производство на зехтин с включена десгустация в Carmona. Обяд на борда. Свободен следобед в Севиля. Географското положение на града, пресечна точка на Европа и Африка, е неоспоримо преимущество. Севиля обединява мюсюлманската, католическата и еврейската кулрури. Тази смесица е превърнала този Андалуски град в истинско съкровище. Вечеря на борда, последвана от фламенко шоу.

Ден 07 Севиля – Кордова

Закуска на борда. Отпътуване за екскурзия до Кордова, града на халифите. Обиколка с екскурзовод на града. Ще посетите Джамията – Катедрала, същинска гора от колони 856 на брой, покрити с яспис, гранит и скъпоценен мрамор; Juderia, преди еврейски квартал с неговите бели улици, украсени с цветя и типичните къщи с известните си „patios”. Обяд с “tapas” специалитети в местен ресторант. Свободно време. Отпътуване обратно за Севиля. Гала вечеря на борда.

08 Ден Севиля

Закуска на борда. Освобождаване на каютите в 9.00am.

Цената включва
  • Всички хранения (с включени напитки) на борда

Екскурзии, включени в цената:

  • Севиля
  • Кадис
  • Гранада
  • Кордова
  • Посещение на ранчо за бикове в Jerez
  • Конно шоу в Sanlucar de Barrameda
Цената не включва
  • Напитки, сервирани на бара.
  • Напитки към хранения по време на екскурзиите.
Необходими документи

Международен паспорт с  мин. валидност 6 месеца преди датата на пътуването.

Пътуването е безвизово и без медицински изисквания за имунизации.

Свържете се с нас относно информация за актуални дати и цени.

favicon

Това са само част от хотелите, които препоръчваме.

Ще се радваме да Ви предложим още невероятни хотели в любимата ни дестинация!

Свържете се нас за повече информация и резервации
favicon

Това са само част от хотелите, които препоръчваме.

Ще се радваме да Ви предложим още невероятни хотели в любимата ни дестинация!

Свържете се нас за повече информация и резервации
Още екскурзии в тази дестинация
bg_BGBulgarian