Scroll Top

Бразилия и Аржентина с водопадите Игуасу

favicon

Рио де Жанейро – водопадите Игуасу – Буенос Айрес

01 Ден Рио де Жанейро

Добре дошли в Рио де Жанейро! Незабравим град с невероятни природни забележителности, спонтанност, гостоприемство и световно известни паметници на културата.

Посрещане на летище и трансфер до избрания хотел на Копакабана.

Настаняване за 3 нощувки с включена закуска.

02 Ден Рио де Жанейро

Споделен транспорт

Полудневна екскурзия Sugar Loaf & Downtown

Панорамна обиколка нацентърът на Рио: Sambadrome, Самба училището на Рио, катедралата Metropolitan, посещение на площад Cinelandia където се намират основните исторически сгради като Театърът, Националната Библиотека и Националнията Музей на Изящните изкуства.

Продължаваме към Pan de Azucar, който се намира в област Urca на височина 395 метра. Изкачването до върха е на два етапа. С лифт се стига до Morro da Urca, след продължавате с друг до Morro del Pan de Azucar.

От върха можете да се насладите на прекрасна и незабравима гледка Bahia de Guanabara, плажовете Botafogo, Flamengo и Copacabana, Niterói, областта Urca и да разберете защо Рио е познат като „ Чудният Град”.

Свободни следобед и вечер.

03 Ден Рио де Жанейро

Полудневна екскурзия Corcovado & Tijuca 

Споделен транспорт

Посещение на световно известната статуя на Христос Спасителя. Тази 38 – метрова статуя се извисява гордо на върна на планината Корковадо, пазейки града.  От върха (710 метра височина) гледката е божествена.

Стигате по панорамен път покрай Лагуната Rodrigo de Freitas до основата на планината, откъдето взимаме малък влак, който изкачва през гората Tijuca, за да достигне Корковадо. От тази височина ще се насладите на невероятните панорамни гледки към Рио, лагуната Rodrigo de Freitas, стадионът Маракана, центърът на града. По пътят на връщане минаваме покрай известните плажове Ipanema и Copacobana. Това е еко тур, тъй като включва част от Национален Парк Floresta da Tijuca National Park, считана за една от най- големите градски гори в света. След обиколката трансфер обратно до хотела.

04 Ден Puerto Iguazu

Разположен в устието на реките Парана и Игуаси, Пуерто Игуасу е чаровно градче и отправна точка към Водопадите Игуасу от Аржентинска страна. Заобиколен е от червени скали и гъста гора.

Според разписанието на полета, сутрешен трансфер от хотела до летище GIG International Airport (вътрешния полет не е включен в цената на пътуването).

Ден 5 Puerto Iguazu

Споделен транспорт

Целодневна екскурзия Аржентинските Водопади.

След кратко пътуване с туристически влак сред гората, продължавате пеша за разходка в националния парк. (Ниската част изисква леки физически усилия, но може спокойно да се проходи бавно).  Ще навлезете в дълбоката джунгла, ще можете да спрете и разгледате галериите по пътя към водопадите. Горната част  е отсечка от 1.2 km мостове и платформи, които Ви превеждат през Горната част на р. Игуасу.  Пътеката минава през дълбоката джунгла, за да открие изведнъж спиращата дъха гледка на огромното количество свободно падаща вода. Това е Garganta del Diablo (Дяволското гърло), основният водопад – над 12,000 куб. метра вода на секунда!

Свободна вечер.

Ден 6 Буенос Айрес

Разположен на величествени бряг на Рио де ла Плата, Буенос Айрес е град с богата история, вълнуващ културен живот и силно Европейско влияние.

Ранен трансфер до летище Puerto Iguazu (Arg) airport за полет до Буенос Айрес (полетът не е включен в цената на пътуването).

Посрещане на летище Aeroparque Domestic Airport и трансфер до хотела.

3 нощувки с включена закуска в избрания хотел в Буенос Айрес.

Вечерта посещение на незабравимо танго шоу, представено от най- добрите танцьори и певци с включена вечеря.

Ден 7 Буенос Айрес

Закуска. Панорамна обиколка на Буенос Айрес (3ч.)

Споделен транспорт

Посещение на най- значимите забележителности, за да откриете магията на столицата на Аржентина. Величествеността на Northern Quarters, Palermo и неговите паркове и сгради, елегантния квартал с френска архитектура Реколета, баровете и кафенетата, импозантния театър Колон (отвън)- една от петте най- важни опери в света, чаровния квартал „Ла Бока”, родното място на тангото, „Пласа де Майо” с Каса Росада, Катедралата, Кметството, сградата на Националната банка, площада на Обединените нации, Сан Телмо, резиденция на аржентинската аристокрация до края на XIX век, модерната част на града Port Modero с многобройните барове и ресторанти.

Продължителност 3 часа.

Ден 8 Буенос Айрес

Свободен ден.

По желание:до Сакраменто.

Днес Ви предлагаме плаване по Рио де ла Плата. Устието на Рио де ла Плата е най- широкото устие в света. Достигане до Colonia del Sacramento, чиито исторически център е обявен за Световно Културно Наследство на UNESCO през 1995.  Насладете се на калдаръмените улични, колониални къщи и площади преди обратното отплаване към Буенос Айрес.

Ден 9 Отпътуване

Според полетното разписание, трансфер до летище EZE International Airport.

Цена на Човек (настанен в двойна стая)

1975 € Период на пътуване Април – Септември 2023

Цената Включва:

Настаняване:

3 нощувки със закуска в Рио де Жанейро

2 нощувки със закуска в Puerto Iguazu

3 нощувки със закуска в  Буенос Айрес

Трансфери:

GIG International Airport / Hotel

Hotel / GIG International Airport

IGU Airport / Hotel

Hotel / IGR Airport

AEP Domestic Airport / Hotel

Hotel / EZE International Airport.

Екскурзии:

Всички описани в програмата като “Включени”.

Цената не включва:

Международни полети (можем да предложим полети според избраните дати на пътуване)

Вътрешни полети (можем да предложим полети според избраните дати на пътуване)

Летишни такси и други доплащания по полетите

Евентуални такси входни такси на границата

Всичко, което не е описано като „включено в цената“

Необходими документи

Международен паспорт с  мин. валидност 6 месеца след датата на пътуването.

 

За допълнителна информация и резервации: sales@kiaratravel.com

favicon

Това са само част от хотелите, които препоръчваме.

Ще се радваме да Ви предложим още невероятни хотели в любимата ни дестинация!

Свържете се нас за повече информация и резервации
favicon

Това са само част от хотелите, които препоръчваме.

Ще се радваме да Ви предложим още невероятни хотели в любимата ни дестинация!

Свържете се нас за повече информация и резервации
Още екскурзии в тази дестинация
bg_BGBulgarian